Privacybeleid

PRIVACY STATEMENT

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers van de (mobiele) website

www.bluebloodmedia.nl en ontvangers van online mailingen van Blue Blood Media hierna te noemen: wij of Blue Blood Media.

Wij respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij houden ons daarbij aan de geldende privacy wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Neem voor vragen contact op met Blue Blood Media of kijk op onze website.

Grondslag en doel gegevensverwerking

De op onze (mobiele) website ingevoerde gegevens worden gebruikt en bewaard ten behoeve van:

  • Het inplannen van afspraken met jou
  • Het jou goed van dienst kunnen zijn
  • Het beantwoorden van jouw vragen of verzoeken of het afhandelen van eventuele klachten
  • Het dienen van een gerechtvaardigd belang van Blue Blood Media, zoals een goede bedrijfsvoering, reclame en direct marketing doeleinden en het aanbieden van verwante producten en diensten;
  • Klanttevredenheidsonderzoeken. We kunnen ook een andere partij vragen om dit voor ons te doen;
  • Ter verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten;
  • Ter verbetering van onze website;
  • Anonieme verwerking voor statistische en wetenschappelijke doeleinden; hetvoldoen aan onze wettelijke verplichtingen.Welke gegevens?Wij verwerken de volgende gegevens bij gebruik van onze (mobiele) website: Door jou ingevuld in een contactscherm (de met een * gemarkeerde gegevens zijn niet verplicht dus daarover beschikken wij alleen als jij ervoor kiest deze gegevens te verstrekken):

    • Je naam
    • Adresgegevens*
    • Je telefoonnummer*
    • Je e-mailadres
    • Jouw bankrekeningnummer met tenaamstelling*

    Gegevens over je activiteiten op onze website

    Overige gegevens:
    • Gegevens over jouw surfgedrag op onze site • IP-adres internetbrowser en apparaat type

Naar aanleiding van jouw bezoeken en contacten met Blue Blood Media bewaren wij verder:
• Klantgegevens uit onze historie met jou:

  • Gemaakte afspraken
  • Gekochte producten
  • Offertes en facturen
  • Log verzonden e-mail
  • Kinderen onder de 16 jaar worden alleen in het klantenbestand opgenomenmet toestemming van ouders/ voogd. De ouders/ voogd kunnen hun toestemming intrekken , wij verwijderen dan de persoonsgegevens van het kind.CookiesBlue Blood Media gebruikt op haar website de volgende soorten cookies: 1. Analytische cookies, namelijk Google Analytics.
    2. Facebook Pixel
    3. LinkedIn Insight Tag

    Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Je kunt deze cookies uitzetten via je browser.
    Wij geven je de mogelijkheid om de informatie aanwezig op de websites te delen via social media. Daarvoor kan je gebruik maken van de social media buttons. Als je op een van deze buttons klikt, word je doorverwezen naar de website van de betreffende social media partij. Zodra je doorklikt plaatsen zij cookies. Meer informatie over deze cookies vind je op hun eigen website: Facebook, LinkedIn en Instagram.

    Deze website maakt gebruik van Google Analytics, Facebook Pixel en LinkedIn Insight Tags. Blue Blood Media gebruikt deze diensten om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google, Facebook en LinkedIn kunnen deze informatie aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk worden verplicht, of voor zover derden de informatie namens hen verwerken. Blue Blood Media heeft hier geen invloed op. Blue Blood Media heeft jouw IP-adres binnen Google Analytics, Facebook Pixel en LinkedIn Insights geanonimiseerd en ‘gegevens delen’ niet geactiveerd c.q. gedeactiveerd.

    Recht van inzage, correctie, verzet en verwijdering

    Je hebt het recht om alle persoonsgegevens die wij over je hebben verzameld in te zien en zonodig te corrigeren. Ook heb je het recht niet langer door ons te worden benaderd met informatie over onze producten en diensten. Daarnaast heb je het recht om de door jou gegeven toestemming voor het gebruik van je persoonsgegevens te allen tijde in te trekken en/of je persoonsgegevens te laten verwijderen. Een en ander voor zover een dergelijk verzoek niet in strijd is met een wettelijke verplichting of zwaarder wegend redelijk belang van ons.

Voor kinderen onder de 16 jaar geldt dat wij de gegevens alleen bewaren met toestemming van de ouders. U kunt u toestemming vermelden bij het maken van de afspraak. Deze toestemming kan op elk gewenst moment worden teruggetrokken. De persoonsgegevens worden dan verwijderd.

Voor al deze gevallen kan je contact opnemen met de ons: Blue Blood Media.

Klachtrecht

Indien je een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens door de Salon dan heb je het recht daarover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bewaartermijn

Wij zullen je persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

Verstrekken van gegevens aan derden

Wij zullen jouw gegevens uitsluitend aan anderen verstrekken indien dat nodig is om jouw de door jou gevraagde dienst te kunnen leveren dan wel om te voldoen aan een wettelijke verplichting. We zullen dan niet meer informatie verstrekken dan nodig is voor dat specifieke doel.

Denk hierbij aan:
– Mailchimp (als je een mail van ons ontvangt via onze koppeling)
– Banken (als je anders dan contant betaalt)
– de belastingdienst (als de belastingdienst een onderzoek uitvoert)

Met bedrijven die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken wordt een verwerkersovereenkomst gesloten. Op die manier zorgen wij voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.
Dit privacy statement is niet van toepassing op internetsites van derden die via onze website via hyperlinks kunnen worden bezocht.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw persoonsgegevens tegen te gaan. Mocht er toch sprake zijn van een onvoldoende beveiliging of misbruik, neem dan contact op met Daan Kiemeney.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient daarom aanbeveling dit Privacy Statement regelmatig te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Deze privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 23 januari 2019.

Contactgegevens

Blue Blood Media
Telefoon: +31 (0) 613093822
Email: info@bluebloodmedia.nl
KvK-nummer Blue Blood Media: 221763843B01
Blue Blood Media is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Download hier ons privacybeleid.

Open chat
Vragen? App met ons!
Welkom bij Blue Blood Media!
Hoe kunnen wij jou helpen?